Lietuvos gimnazijų konferencija

Lietuvos gimnazijų konferencija „Ugdymo rezultatyvumas gimnazijoje šiandien ir rytoj“ skirta paminėti Tauragės Žalgirių gimnazijos 50 – mečiui.

2022 m. balandžio 12 d. vyko nuotolinė Lietuvos gimnazijų konferencija „Ugdymo rezultatyvumas gimnazijoje šiandien ir rytoj“, kurią organizavo Žalgirių gimnazija.

Konferencija buvo skirta paminėti Tauragės Žalgirių gimnazijos 50 – mečiui.Konferencijos tikslas – pasidalinti gerąja patirtimi vykdant įvairias veiklas gimnazijose, sėkmės istorijomis, vykdytais projektais, gimnazijose susiformavusiomis tradicijomis, patirtimi ir atradimais dirbant nuotoliniu ir hibridiniu būdu siekiant ugdymo rezultatyvumo. Savo įžvalgomis apie ugdymo rezultatyvumo svarbą dalinosi G.Sarafinas, žurnalo „Reitingai“ vyriausiasis redaktorius. Apie gimnazijų kelią į rezultatyvumą kalbėjo Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazijos direktorius R. Dambrauskas ir Tauragės Žalgirių gimnazijos direktorius J.Jatautas. Savo darbo patirtimi ir sėkmės istorijomis siekiant ugdymo kokybės ir rezultatyvumo dalijosi dalyvavę konferencijoje gimnazijų direktoriaus pavaduotojai ir mokytojai iš Tauragės Žalgirių gimnazijos, Palangos senosios gimnazijos, Tauragės Versmės gimnazijos, Radviliškio Lizdeikos gimnazijos, Panevėžio „Minties“ gimnazijos, Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazijos.

Konferencijos organizatorės Tauragės Žalgirių gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Trijonienė ir anglų k. mokytoja ekspertė Janina Pukelienė.